Prijsmeting

Dagelijks meer dan 3,5 miljoen online prijsmetingen bij supermarkten, drogisterijen, parfumzaken, bouwmarkten & dierenspeciaalzaken. Data sinds 2010. Ontvang dagelijks rapportages en blijf op de hoogte van de actuele prijzen in de markt.

Prijsmeting van alle producten

Handmatig in winkels prijskaartjes checken, invoeren in Excel en vervolgens alle producten en prijzen met elkaar vergelijken om de concurrentie voor te zijn? Inprijsverhoogd.nl laat al vanaf 2010 zien dat dit anders kan!

We meten dagelijks prijzen van alle producten van supermarkten, drogisterijen, parfumzaken, bouwmarkten en dierenspeciaalzaken. Dit doen we maar liefst 3 tot 12 keer per dag, dus onze informatie is altijd up-to-date. We scannen grondig de websites van de winkels en nemen ieder product daarin mee, niet alleen de A-merken, maar ook de producten van het huismerk.

In prijs verhoogd of verlaagd?

Laagblijvers, prijsstunters, superaanbiedingen, in de bonus, prijsknallers, 2 halen 1 betalen; het is een onmogelijke opgave om tussen al die wisselende vormen van stunten met prijzen uw koers te bepalen. Maak gebruik van onze prijsmeting en blijf op de hoogte door middel van actuele rapportages.

Uit onze informatie is gebleken dat de ‘nu in prijs verlaagd’ aankondigingen vaak eigenlijk ‘nu in prijs verhoogd’ betekenen. De oorzaak hiervan is dat op een eerder moment al een prijsverhoging heeft plaatsgevonden zonder dat de consument het in de gaten had. Dit soort trucjes worden doorzien door ons systeem en helder in kaart gebracht.

Altijd op de hoogte door middel van prijsmeting

De supermarkten en retailers zijn vanzelfsprekend vrij in het vaststellen en regelmatig wijzigen van hun eigen prijzen. Maar hoe blijft u daarvan op de hoogte? Met de bron aan informatie die u kunt verkrijgen door gebruik te maken van IPV Data, bent u altijd goed op de hoogte en kunt u zelf bepalen waar eventuele kansen liggen.

Door ons in te schakelen om de prijzen te meten, blijft u de concurrentie altijd 1 stap voor. Dit zijn onze garanties:

  • De prijsmeting vindt 3 tot 12 keer per dag plaats
  • Het gehele assortiment wordt in kaart gebracht
  • Dagelijks meer dan 3,5 miljoen prijsmetingen bij supermarkten, drogisterijen, parfumzaken, bouwmarkten en dierenspeciaalzaken
  • U kunt op ieder moment de rapportages inzien
  • U kunt op ieder moment de rapportages inzien
  • Met behulp van algoritmes brengen we voor u verbanden in kaart
  • Een product relaunch? We volgen de status van uw producten om zo de juiste productfoto’s en beschrijvingen te realiseren

Kennis is macht

Met onze prijsmeting bent u helemaal op de hoogte van de actuele prijzen in de markt. En zoals u vast weet: kennis is macht! Neem contact op zodat wij u kunnen informeren over de inzet van IPV data als onmisbare bron van prijs- en productinformatie!

Interesse?

Probeer Inprijsverhoogd zelf

Neem contact op