Services

Services

Onze basis: ruwe data, rapportages en onze online tool. In de loop van de jaren hebben we hier product quality management en pricing intelligence aan toegevoegd.

Rapportages

Onze rapportages & tool zijn gericht op producenten en retailers. Als klant krijgt u toegang tot alle ruwe data en ontvangt u dagelijks en wekelijks onze rapportages. Die zijn door de jaren heen sterk ontwikkeld. Jaarlijks brengen we een nieuwe versie uit, gebaseerd op feedback en nieuwe functionaliteiten. Veel ontvangers laten ons weten hun dag te starten met onze e-mail en Excel-bijlage.

IPV data tool screenshot
IPV Data tool screenshot

Online tool

Naast de rapportages is het mogelijk om gedetailleerde historische informatie te raadplegen in onze online tool. Alle prijsmetingen sinds 2010 zijn inzichtelijk. U heeft altijd toegang tot alle beschikbare producten (dus niet enkel de producten die u volgt). Bij elk product kunt u doorklikken naar de product details, hier vindt u onder andere promoties, prijstabellen en grafieken. Alle informatie die getoond wordt is te exporteren naar Excel.

Content quality management

De aandacht voor de online presence van FMCG producten groeit. Sommige retailers gebruiken BrandBank om hun product content te stroomlijnen, maar alsnog treden verschillen op. Met ons content quality management kunt u exact volgen wat de status van uw producten is. En zo overal de juiste packshots en beschrijvingen realiseren, met gunstig resultaat voor uw product relaunch.

IPV data tool screenshot
IPV Data tool screenshot

Pricing intelligence

De rapportage van ruwe data hebben we inmiddels uitgebreid met levering van uitgewerkte 'inzichten'. Die bieden u vaak nog relevanter en sneller informatie. Met behulp van algoritmes en vergelijkingen brengen we voor u verbanden in kaart.

Interesse?

Probeer Inprijsverhoogd zelf

Neem contact op