14 januari 2013, Emerce.nl

Albert.nl breidt assortiment uit

Albert.nl breidt assortiment uit

NIEUWS - 14 januari 2013 12:10 Jan Libbenga
Gerelateerd aan: Albert Heijn Food
Albert Heijn staat op het punt om het assortiment van zijn websuper uit te breiden met meer dan tienduizend producten, iets minder dan het aanbod van een XL-supermarkt.

Vergelijkingssite Inprijsverhoogd.nl merkte het groeiende aanbod als eerste op, en Albert Heijn bevestigt ook tegenover Emerce dat de uitbreiding aanstaande is. “We merken dat onze klanten graag het complete aanbod willen”, zegt woordvoerster Anoesjka Aspeslagh. “Over enkele weken zijn we daarmee klaar.”

Klanten kunnen volgens Aspeslagh ook beter bediend worden sinds de opening van een derde distributiecentrum voor online bestellingen bij Albert.nl in Almere. De twee andere zijn gevestigd in De Meern en Rotterdam. Almere moet uiteindelijk de distributiehub worden voor onlinebestellingen worden. In elk geval voor een deel van het assortiment.

Het uitgebreidere assortiment hoort bij een versterking van het onlinebeleid. Zo heeft Albert Heijn diverse Pick Up Points geopend, waar klanten bestellingen kunnen ophalen als zij niet thuis zijn. In december werden ophaalcentra in Tilburg en Naarden in gebruik genomen. Het plaatsen van een bestelling die moet worden opgehaald, kost niets extra’s. In het geval van thuisbezorgen betaalt hij servicekosten.

Ondanks een online sterke groeiambitie wil Albert Heijn nog altijd geen mededelingen doen over het aantal klanten. “Dat ligt bedrijfsgevoelig”, zegt de woordvoerster.

Emerce: Albert.nl breidt assortiment uit

Bron: Emerce.nl

Interesse?

Probeer Inprijsverhoogd zelf

Neem contact op